Krajevna skupnost Satahovci - tukaj za vas


Letos Kulturno-turistično društvo Goska Satahovci praznuje 5 let svojega delovanja. Jubilej so obeležili v soboto popoldne z razstavo del, ki so nastala v tem času, ob tem pa so pripravili tudi kulturni program, kjer so se predstavile kulturne skupine, ki delujejo v društvu.

Člani KTD Goska so jubilejno praznovanje ob petletnici pripravili v vaško-gasilskem domu v Satahovcih, kjer osrednji prostor te dni krasi bogata razstava ročnih del, ki so nastajala v zadnjih letih v društvu.

Ljudski pevci, folklora, mladi z recitali

Z leti se je vse več vaščanov priključilo k delovanju društva. Na sobotni prireditvi so se tako predstavile mlade članice z recitali, skupina ljudskih pevcev pa je poskrbela za glasbeni del programa. V zadnjem letu pa v društvu deluje tudi folklorna skupina.

Priznanja za najbolj dejavne

Društvo je bilo aktivno predvsem pri urejanju vasi. Tako spodbujajo vaščane, da urejajo svoje zelenice, postavili so pozdravno tablo, zasadili grmičevje ter uredili središče vasi ob potoku Mokoš, kjer so postavili postajališče za kolesarje. Na sobotni prireditvi je KTD Goska podelilo tudi priznanja. Prejeli sta jih prizadevni članici Irena Gomboši in Ida Žniderič, društvo pa se je zahvalilo tudi drevesnici Špur.

{gallery}novice/KTD/Jubilej-ktd{/gallery}

vir: tvidea.si

Copyright © 2006 - 2023    Krajevna skupnost Satahovci

Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Pravno obvestilo | Piškotki | Kazalo strani

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet