Krajevna skupnost Satahovci - tukaj za vas

zogaV Krogu je 6.8.2011 cel dan potekal pripravljalni turnir za sezono 2011/12. Nogometne tekme so se odvijale v na nogometnem igrišču v Krogu. Na turnir se je prijavilo 8 ekip iz okoliških vasi in sicer, v ekipi A so bili Kmn Mladinec iz Murskih Črnec, veterani iz Kroga, Kmn Bakovci, Turopolje iz Murske Sobote, v ekipi B so pa bile ostale 4 ekipe, to so Kmn Gradišče, domači ekipi Kmn Krog '97 in asfaltna ekipa Mura Krog, ter naša domača ekipa Kmn Satahovci.

Pot naših nogometašev se je začela z prvo tekmo proti Gradišču, kjer smo nesrečno izgubili z 2:1.

Naša druga tekma je bila proti domačem Krogu '97, katere smo zmagali z 5:1, zadnja tekma je bila z asfaltno ekipo Mura-Krog, katere smo tudi porazili z 2:1. V prvem delu delu tekmovanja smo bili na prvem mestu. osvojili 6 točk, in smo zaradi boljše gol razlike (8:4) prišli pred drugo uvrščenim Gradiščem, ki so tudi imeli 6 točk (5:4).V ekipi A so na prvem mestu bili najboljši nogometaši iz Murskih Črnec, na drugem mestu so pa bili Bakovci. Ob 16:40 je Gradišče igralo proti Mladincu, zmagalo z 2:1 in se tako uvstilo v finale turnirja. Naši nogometaši so v drugem delu premagali nogometaše iz Bakovcev z 5:1 in se tako še enkrat, a tokrat v finalu pomerili z Gradiščem. Z tretje in pa četrto mesto je potekala med Bakovcami in Mladincem, kjer so Bakovci premagali Mladinec in se tako uvrstilo na 3. mesto.

Gol-Gorana-ZganjarjaGol Gorana Žganjarja

Tekma z Gradiščem so naši nogometaši že enkrat odigrali v prvem delu tekmovanja, prvič so slavili oni, a v finalu smo jih vseeno z lahkoto premagali 5:0, in tako zasedli 1. mesto na tem turnirju v Krogu.

Predaja-pokala-za-1.mesto Pokal-za-1-mesto Slavje-po-finalni-tekmi

Za posebno vzdušje med in po finalni tekmi poskrbeli tudi naši navijači iz Satahovec.

Slavje-po-koncanem-turnirju  Navijaci

 

Zmagovalna-ekipaZmagovalna ekipa KMN Satahovci

Stojijo od leve proti desni: Vasilj Žitek, David Drvarič, Gregor Čuk, Danijel Koren, Damjan Bohar, Blaž Bencak

Čepijo od leve proti desni: Matej Jablanovec, Rok Bencik, Uroš Bukovec, Aleš Bogdan, Goran Žganjar

Copyright © 2006 - 2023    Krajevna skupnost Satahovci

Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Pravno obvestilo | Piškotki | Kazalo strani

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet