Krajevna skupnost Satahovci - tukaj za vas

Spoštovani

KS Krog in ŠKTD ˝Kroške Tikvi˝ organizirata dobrodelno akcijo zbiranja materiala za žrtve zadnjih poplav. Spodaj najdete dopis, s katerim vas vabimo k sodelovanju:

POMEMBNO OBVESTILO!

Da imamo Slovenci veliko srce je že znano, tudi to, da vsak od nas najde nekaj kar je pripravljen deliti s pomoči potrebnimi. V našem društvu smo se letos odločili pomagati prizadetim v zadnjih poplavah. Navezali smo stike z odgovornimi za pomoč ljudem v Mali vasi in prisluhnili njihovi stiski. Posamezni ljudje so ostali kratkomalo brez vsega ... in kljub stiski ohranili nasmeh na obrazu in niso pozabili na prijazno besedo. Torej, če se nam želite pridružiti v akciji pridite v soboto 1.12. med 9.00 in 17.00 uro v dvorano 633394581641942789 poplave filipini. Pomoči potrebni ljudje vam bodo hvaležni za: hrano, ozimnico, delujoče gospodinjske aparate, posteljnino, denarne prispevke, bone za trgovino. Povedali so nam, da so oblek in obutve dobili že veliko, če pa morda želite podariti kaj od tega bodo tudi z veseljem sprejeli. Ne pozabite in se nam pridružite v tej dobrodelni akciji v SOBOTO 1.12. od 9.00 do 17.00 ure v VAŠKO KULTURNEM DOMU v KROGU.

Resnično bogastvo človeka je dobro, ki ga stori drugemu. (neznani avtor)

Dodatno vas obveščam, da smo poskrbeli za prevoz, na pomoč nam je priskočilo podjetje KEMA Puconci, d.o.o., ki nam bo odstopilo tovornjak, da bomo zbrane stvari lahko odpeljali do Male Vasi.

Torej še enkrat vas vljudno vabim, da se nam pridružite. V kolikor ste zainteresirani se javite na tel. št. 041 383 104 (Erika Barbarič Vogrinčič) ali 031 332 338 (Anita Kovačič), da se dogovorimo o podrobnostih.

Hvala vnaprej in lep pozdrav

Anita Kovačič

Copyright © 2006 - 2023    Krajevna skupnost Satahovci

Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Pravno obvestilo | Piškotki | Kazalo strani

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet