Krajevna skupnost Satahovci - tukaj za vas

Spoštovane krajanke in krajani Satahovec!

Mestni svet Mestne občine M. Sobota je na seji sprejel, da na ekoloških otokih ne boste več našli zabojnikov za plastiko in papir. Ostali so le zabojniki za steklo. Vse ostalo morate po odloku imeti urejeno doma. Prosimo Vas, da vsi skupaj strmimo k lepšemu in čistejšemu okolju in življenju v naši vasi in ne odlagamo na ekoloških otokih nič drugega razen stekla in steklene embalaže.

Prav tako je STROGO PREPOVEDANO IN KAZNIVO ODLAGANJE VSEH VRST ODPADKOV (plastika, gradbeni material, nevarni odpadki, živalski odpadki ter vsi drugi odpadki) KJERKOLI PO VASI SATAHOVCI IN NJENI OKOLICI.

Vsako gospodinjstvo lahko vsako leto tudi izkoristi odvoz kosovnih odpadkov in to zastonj, le poklicati je treba podjetje Saubermacher - Komunala M. Sobota in naročiti odvoz.

Več informacij v zvezi z odvozom odpadkov:

  • a href="https://www.murska-sobota.si/novice/obvestilo-o-umiku-zabojnikov-za-mešano-embalažo-papir-na-zbirnih-mestih-v-moms">"ttps://www.murska-sobota.si/novice/obvestilo-o-umiku-zabojnikov-za-mešano-embalažo-papir-na-zbirnih-mestih-v-moms
  • telefon: (02) 526 84 50 – Saubermacher - Komunala M.Sobota
  • e-mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2006 - 2023    Krajevna skupnost Satahovci

Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Pravno obvestilo | Piškotki | Kazalo strani

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet