Krajevna skupnost Satahovci - tukaj za vas

Obvestilo o umiku zabojnikov za mešano embalažo in papir na zbirnih mestih v MESTNI OBČINI Murska Sobota v mesecu septembru 2019

Spoštovani,

obveščamo vas, da se bodo po sklepu Mestne občine Murska Sobota do konca meseca septembra 2019 na vseh zbirnih mestih (ekoloških otokih) v Mestni občini Murska Sobota umaknili zabojniki za ločeno zbiranje mešane embalaže in papirja. Na zbirnih mestih bodo tako ostali samo zabojniki za zbiranje stekla in steklene embalaže.

Mešano embalažo boste gospodinjstva v individualnih hišah tako kot doslej lahko prepuščala v prozornih vrečah za zbiranje mešane embalaže z logotipom podjetja Saubermacher – Komunala, papir pa v zabojnikih za zbiranje papirja (zabojnik zelene barve z rdečim pokrovom). V kolikor zabojnika za papir v vašem gospodinjstvu še ne uporabljate, ga lahko brezplačno prevzamete na sedežu našega podjetja, na Noršinski ulici 12 v Murski Soboti, znotraj delovnega časa. Storitev je že vključena v mesečno ceno zbiranja odpadkov in gospodinjstvom ne povzroča dodatnih stroškov.

Odvoz papirja in embalaže iz individualnih stanovanjskih hiš se bo tudi v prihodnje vršil enkrat na štiri tedne (13 odvozov letno). Nespremenjen ostaja tudi način zbiranja mešane embalaže in papirja v stanovanjskih blokih. V primeru povečane količine ene od navedenih frakcij, ju lahko oddate v zbirnem centru za ločeno zbiranje frakcij Murska Sobota, ki se nahaja na Obrtni ulici 40 v Murski Soboti.

Zbirni center Murska Sobota je odprt od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00 ure in v soboto od 8.00 do 14.00 ure.

Dodatne informacije  in navodila o pravilnem ločevanju odpadkov najdete  na spletni strani www.saubermacher-komunala.si, lahko pa nam tudi pišete  na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , nas obiščete na Noršinski ulici 12 v Murski Soboti ali pokličete na telefonsko številko (02) 526 84 50.

Z željo, da bi Mestno občino Murska Sobota naredili še lepšo in bolj čisto, se vam zahvaljujemo, da skupaj z nami ustvarjate zdravo okolje.

Murska Sobota, september  2019

Vaš izvajalec GJS zbiranja komunalnih odpadkov

Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o.

 

Original članek in datoteka za prenos je objavljena tukaj:
https://www.murska-sobota.si/novice/obvestilo-o-umiku-zabojnikov-za-me%C5%A1ano-embala%C5%BEo-papir-na-zbirnih-mestih-v-moms

Copyright © 2006 - 2023    Krajevna skupnost Satahovci

Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Pravno obvestilo | Piškotki | Kazalo strani

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet