Krajevna skupnost Satahovci - tukaj za vas

goskin kulturni maraton18Kulturno turistično društvo Goska Satahovci je v soboto 25. avgusta 2018 priredilo že drugo srečanje vaščanov Satahovec, letos pod imenom »Goskin kulturni maraton«.

V jutranjih urah smo pričeli s tekmovanjem v kuhanju pasulja. Sodelovalo je 5 ekip - ekipa KTD, ekipa KS, ekipa KMN                 in dve ekipi PGD – članice in člani. Vse ekipe so pripravile odličen pasulj, največ točk po oceni strokovne komisije je prejela ekipa Krajevne skupnosti Satahovci v kateri so kuhali Nuša Erjavec, Marjan Martinec in Ciril Martinec.

Po pokušnji pasulja smo pripravili še druge dobrote z žara, pomfrit in langaš. Ob dobri kapljici smo nadaljevali druženje in kulturni del prireditve.

Organizirane so bile razne likovne, pevske in plesne delavnice za vse vaščane, od najmlajših do najstarejših. Pesem in ples sta spremljala popoldansko dogajanje. Likovne izdelke so na koncu predstavili otroci.

Dan smo zaključili z raznimi igrami, v katerih so vaščani z velikim veseljem sodelovali. Druženje ob pesmi in plesu se je nadaljevalo do poznih večernih ur.

Zahvaljujemo se vsem vaščanom, ki ste se prireditve udeležili, zahvala KS, KMN in PGD, ter vsem ostalim, ki ste kakorkoli z dobro voljo, sodelovanjem in prostovoljnim delom pripomogli k organizaciji, pripravi in izvedbi te prireditve.

Se vidimo naslednje leto.

Več slik najdete v galeriji tukaj.

Copyright © 2006 - 2023    Krajevna skupnost Satahovci

Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Pravno obvestilo | Piškotki | Kazalo strani

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet