Krajevna skupnost Satahovci - tukaj za vas

V  soboto 22. 10. 2016, je naša najstarejša vaščanka, hkrati pa tudi najstarejša občanka ga. Matilda Serec praznovala svoj visoki jubilej, 107 let.

matilda107

 

V ta namen smo se v petek 21. 10. 2016 zbrali v Krogu, kjer smo pod okriljem prireditve društva upokojencev Krog-Satahovci, naši Matildi zaželeli vse dobro. Predsednik KS Satahovci Marko Ružič, je slavljenki namenil naslednje besede:

Spoštovana gospa Matilda,
čeprav pravijo, da se žensk ne sprašuje, koliko so stare, ob Vašem jubileju ponosno štejemo leta z Vami. Človeku ne moremo reči, da je star, lahko je kvečjemu izkušen in zrel.
V tem dobrem stoletju ste bili priča prijaznim in hudim časom, vojnam in zmagam, trpljenju in ljubezni.
Svet je razvijal tehniko in postajal naprednejši, Vi pa ste v sebi znali ohraniti preprostost, poštenost in delavnost. Vse do danes, ko ste vaščanom Satahovec in vsem Slovencem pravi vzor, kako živeti.
V imenu slehernega vaščana Krajevne skupnosti Satahovci se pridružujem slavju ob Vašem stosedmem rojstnem dnevu. Ponosni smo, da Vas imamo med seboj, in Vam želimo zdravja in tiste preprostosti, in poštenosti, ki Vas ohranjajo pri močeh, da boste še dolgo v naši sredi!
Bog Vas živi!

 

torta107

 

Res smo ponosni na našo Matildo, veselimo se vsakega srečanja in druženja z njo, ter ji želimo vse najlepše.

Copyright © 2006 - 2023    Krajevna skupnost Satahovci

Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Pravno obvestilo | Piškotki | Kazalo strani

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet